Fertilitet & de 8 Extraordinære - kursus for akupunktører

Akupunktur til understøttelse af fertiliteten og behandling af fertilitetsproblemer med udgangspunkt i de 8 extraordinære meridianer - inspireret af Yvonne Farrell og hendes lærer Jeffrey Yuen.

 

Deltag live i Aarhus eller online via zoom

 

 

De 8 extraordinære meridianer ses som reservoir'er af ressourcer og potentiale. Når vi arbejder med de 8 extraordinære, arbejder vi direkte ned i det konstitutionelle niveau og har direkte adgang til disse ressourcer. Specielt på fertilitetsområdet er min erfaring, at det giver rigtig gode resultater.

På kurset udforsker vi de 8 extraordinære meridianer, deres funktioner, ressourcer, forløb og punkter som præsenteret af Yvonne Farrell/Jeffrey Yuen.

Med udgangspunkt i de 8 extraordinære og de ressourcer, de indeholder, ser vi på, hvordan vi kan:

  • understøtte menstruationscyklus igennem dens faser
  • understøtte fertiliteten hos ellers raske kvinder, der ønsker at blive gravide
  • støtte op om kvinder, der er i medicinsk fertilitetsbehandling
  • behandle tilstande, der påvirker fertiliteten, såsom PCO/PCOS, endometriose/adenomyose, lav ægreserve, tidlig overgangsalder, manglende menstruation mm.
  • understøtte implantationen af det befrugtede æg i livmoderslimhinden

Måden at bruge de 8 extraordinære meridianer på er lidt anderledes, end vi gør i TCM, idet vi kun bruger åbningspunkterne, men til gengæld kombinerer meridianerne frit. Som udgangspunkt bruger vi i en behandling udelukkende de 8 extraordinære, typisk to af dem sammen, og punkter på deres forløb. Min egen erfaring er, at en sådan behandling bliver meget målrettet, præcis, dyb og effektiv.

Denne metode kan i udgangspunktet bruges i enhver akupunkturbehandling.

 

STED

Klinik Kernehuset
Godthaabsgade 4A
8000 Aarhus C

Du kan også deltage online via zoom!

 

DATOER

17-18/5 2025

17/5 kl. 13.00-19.30

18/5 kl. 10.00-14.00

 

PRIS

2500,- kr